BC Erica Jeugtoernooi – Zaterdag 16 maart

Alle jeugdleden zijn bij deze van harte uitgenodigd om deel te nemen aan ons jeugdtoernooi.

BC Erica Jeugdtoernooi 2019:
Zaterdag 16 maart van 09:00 – 13:00 uur
Sporthal De Veenschappen, Veenschapswijk 25, Erica

Het is een dubbel toernooi met jongens en/of meisjes of mix. En heb je geen partner, geef je dan toch op, wij proberen een passende partner te vinden. Het toernooi is bestemd voor ieder jeugdlid, ongeacht of je competitie speelt of net begint met badmintonnen. Voor een evenwichtige poule-indeling, wel graag het spelniveau zo goed mogelijk inschatten in één van de onderstaande klassen (bij twijfel, neem even contact op met onderstaande contactpersoon).

Klasse Aanduiding
Beginners en/of 5e klassers 5
Beter spelend en/of 4e klassers 4
Gevorderden, 2e en 3e klassers 2 of 3

Er wordt in poules gespeeld en op tijd. Voor de rest gelden de officiële badminton regels! Bij onenigheid behoud de wedstrijdleiding het recht om een beslissing te forceren. Inschrijven kan d.m.v. bijgevoegd inschrijfformulier in te vullen en per e-mail te sturen naar de toernooi organisatie (zie gegevens onderaan deze pagina).
Let op: de inschrijving sluit op vrijdagavond 8 maart om 20:00 uur.

Het inschrijfgeld is € 5,00 per persoon (inclusief twee consumpties en een zakje snoep voor elke speler). Gelieve het inschrijfgeld vóór toernooibegin af te geven bij de wedstrijdleiding, liefst door een begeleider van de vereniging. Het wedstrijdschema wordt daarna per team uitgereikt.
Namens de toernooicommissie en het bestuur van BC Erica wensen wij de spelers alvast veel succes toe.

Contactpersoon:
Rainer Hölscher
Mobiel: 0615874804
Inschrijfformulieren opsturen per email naar jeugdtoernooi@bcerica.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *